Избор на входна врата за панелно жилище

Всеки от нас си мисли, че има някакъв стандарт в размерите на отворите при панелните жилища. Това до известна степен е подвеждащо, защото всеки отвор има специфичен размер. Препоръчителният стандартен размер за входна врата e той да е с височина поне 2,00м. и в широчина около 0,90м.

Вратите при панелните жилища

При повечето панелни жилища касите са метални изляти в панела/бетона. За да се монтира новата врата тази каса трябва да се демонтира чрез изрязване и къртене. При демонтажа на металната каса се подготвя отвор необходим за монтаж на избраната от клиента врата.

Варианти за монтажа на вратите

Има фирми, които предлагат и монтажът да е върху самата каса, но по този начин ще има едно стесняване на светло използваемата част. Предлагат се и варианти поръчкови врати изработени по дизайн на клиента и размер. Ако не желаете демонтаж на металната каса вариантът тогава е да изберете модел, който е с тясна каса и се изработва по поръчка спрямо размерите на строителния отвор.

Метална врата – сигурност

Според проучванията направени през годините е доказано и установено, че в повечето случаи се залага входната врата да бъде изработена изцяло от метал. Тази врата е много надеждна и ще осигури това спокойствие и сигурност, за което всеки един от нас желае. Особено в това забързано и неспокойно ежедневие каквото е днес.

Този модел врата съчетана с качествената изработка и красива визия ще впечатли, както и Вас така и Вашите гости. Те се предлагат на изгодни цени, които могат да бъдат достъпни за всеки един клиент. Изборът им не е ограничен и се предлагат на много места из цялата страна. Те също може да се предлагат и в размери, подходящи за панелни жилища. Различават се от обикновените метални врати, който масово се монтираха преди години. Покритието им е модернизирано, особено, ако сте любител на нестандартните модели, можете сами да си декорирате избраната от Вас врата.