Как да използвате интериорните си врати за съхранение на вещи в тесни пространства

Понякога в къщата няма достатъчно място за съхранение на всичките ви дрехи, обувки, аксесоари и джаджи, и затова трябва да измислите изобретателни начини, за да извлечете максимума от мястото, което имате.

Ние имаме шест идеи за съхранение на врати, които да ви помогнат да ви дадат малко организираност на претрупаните стаи. Всички тези идеи са създадени, за да използват максимално ограниченото пространство и да оптимизират вашата организация. От банята до детската стая, тези идеи могат да се използват на всяка интериорна врата и скоро ще превърнат от най-разхвърляните стаи в организиран рай.

Шкаф за обувки

Врата Шкаф за обувки

Обувки, струпани до входната врата? Е, това решение за съхранение ще реши този проблем за секунди. Външният органайзер за обувки виси от горната част на вратата и ви позволява да поддържате чифтовете си чисти и подредени. Не е необходимо пробиване, тъй като органайзерът умело се закача за горната част на вратата и виси надолу, предоставяйки достатъчно място за дискретно съхранение на обувките ви.

Поставка за подправки

Врата Поставка за подправки

Ако винаги черния пипер е в долната част на чекмеджето или постоянно ровите, за да намерите канелата, тогава решението може да бъде да закачите подредена стойка за подправки на гърба на вашето килерче / кухненска врата. Тези стелажи се завинтват в задната част на вратата, осигурявайки удобна система за подреждане на подправките и освобождаване на допълнително място в чекмеджетата.

Закачалка за чанти

Врата Закачалка за чанти

Това е полезна закачалка, която се закача точно над всяка врата и има дъговидни куки, които са идеални за портмонета и чанти. Можете да ги окачите на гърба на гардероба или вратата на спалнята, така че вместо да пълните чантите си отзад в гардероба или под леглото, можете да ги поддържате достъпни, в добро състояние, но извън погледа ви.

Място за тоалетни принадлежности

Никога няма достатъчно място за тоалетни принадлежности или почистващи препарати, колкото и голяма да е банята ви. Те винаги се натрупват. Добавянето на регулируем органайзер към гърба на вратата на банята може да ви даде малко необходимо допълнително място за съхранение на всички ваши основни аксесоари за баня.

Закачалка за дрехи

Палтата ни могат да заемат значително място в гардероба, така че едно от най-лесните решения за съхранението им е да сложите няколко куки на гърба на вратата и да го използвате като място за окачване на палта или други дрехи. Това ги прави лесно достъпни и означава, че ще имате повече място в гардероба си за всички нови дрехи, които купувате при следващото си пазаруване.