Блиндирани врати серия Елеганс

Блиндираните врати от серия Елеганс са стилни и изящни. Те предават уют и комфорт във Вашия дом. Те са изградени от метален обков на крилото и касата и МДФ плоскост с елегантен дизайн. Предлаганите цветове са в топла гама и могат да се съчетаят със стила на Вашия дом. Може да ги съчетаете с подовата настилка и цвета на Вашите стени. Най-светлите цветове са Артика и Дъб Вераде. Цвят Сахара, който е топъл кафяникав и с червеникав оттенък. А най-тъмните са Венге и Тъмен орех.

Блиндирана врата модел Т-902

Най-новият ни модел Т-902, който се предлага в Дъб Вераде е с черен обков и дръжката и бронировката на патрона са в черно. Това е класика, по този начин модела изглежда завършен и стилен. И другите серии имат много стилни дръжки. Предлагат се в два варианта – пасивна и активна. Активната дръжка има много добър захват и елегантност.

T 902 d

Сигурност

Със заключващата система получавате сигурност, дори когато сте на почивка. Патроните са защитени с бронировка. Блиндираната вратата има две отделни заключващи системи. Те са независими една от друга. От всяка една излизат по три активни шипа. Имате два вида патрони – ямкови и секретни. Имате възможност да притежавате с вратата и вградена алармена система в крилото, което предава още по-голяма сигурност. Алармата се задейства с код при отваряне на крилото, може също и с дистанционно за по-голямо удобство. При евентуална злоупотреба на домът ви, задействането ѝ издава голям шум и съседите могат да реагират. Към тази серия врати се предлага и МДФ обличане на касата от външната и вътрешната страна, което покрива цялата метална каса. Крилото е с 9см дебелина и разполага с 8 броя вградени пасивни шипа, които предават още по-голяма защита. Какво по хубаво от това, да се възползвате от летния период за подмяната на вашата врата – най-добрият избор на врати са серия Елеганс.